Vanaf opleidingsniveau: MBO niveau 3, HBO en WO


De snelweg naar ICT-succes: Betaald leren en werken in de IT-wereld

 


Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Of heb je nog geen ervaring maar zou je toch een kickstart willen maken binnen deze sector? Nice! Flexvak ICT is namelijk de place to be voor iedereen die een introductie / carrièreswitch wil maken in de ICT!Wat bieden wij? 

Met of zonder ervaring kan jij direct aan de slag in de ICT branche! Bij Flexvak bieden we op maat gemaakte werk- en leertrajecten waarmee jij wordt opgeleid tot dé specialist van de toekomst. Onze unieke aanpak is gericht op het verwezenlijken van jouw dromen en het bieden van optimale begeleiding op jouw carrièrepad.

Het beste alternatief voor een standaard opleiding

  • Betaalde scholing met een mooi salaris
  • Direct aan de slag met uitzicht op vast dienstverband
  • Een functie die bij jou past met doorgroeimogelijkheden
  • Hoogwaardig diploma en begeleiding door ICT specialisten

Je bent geschikter dan je denkt!

Bij Flexvak ICT zijn we er voor jou, ongeacht je leer niveau. In de snel veranderende ICT-sector valt er altijd iets nieuws te ontdekken en tal van specialisatiemogelijkheden liggen voor je open. Financiële obstakels mogen je groei niet in de weg staan. Daarom dekken wij al je studie- en certificaatkosten. 

Bij ons is groei onbeperkt, en we moedigen je examen bereidheid aan. Je eerste twee examens worden volledig door Flexvak ICT betaald, en het derde examen delen we samen. Bovendien bekijken we per examen je salaris en groeimogelijkheden. We waarderen onze gedreven medewerkers en belonen die inzet graag.
Proef de sfeer bij Flexvak


Aanmelden


Alvast goed om te weten voor bij het intake gesprek

  • Ervaar je de automotive branche van dichtbij
  • Helpen wij jou met je CV te upgraden
  • Ontdek je of dit wat voor je is
  • Spreek je met mensen die het traject al hebben doorlopen


Meld je aan voor het werk- en leren traject

"*" geeft vereiste velden aan


Veelgestelde vragen

We snappen dat je nu misschien nog met wat vragen zit. Bekijk hieronder de meest gestelde vragen door andere toekomstige leerlingen.