Bel ons

Bij de vacature van support Engineer komt je te werken bij een bedrijf dat andere bedrijven helpt met de invulling van ICT. Ze geloven er namelijk in dat ICT moet werken en zoeken altijd samen met de klant naar de beste oplossing. Dit doen zij vanuit hun vestigingen in Utrecht en Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als support engineer ben je het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgever. Klanten met een ICT vraag komen bij jou of een van je collega’s op de service desk terecht. Als support engineer vind je het daarom een uitdaging om de binnenkomende diverse en ingewikkelde ICT-vragen te registreren, analyseren en eventueel op te lossen.

De werkzaamheden van een support engineer zijn:

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Klaar voor jouw volgende stap?

Spreekt de vacature support engineer je heel erg aan? Twijfel dan niet langer en neem actie. Neem vandaag nog contact op met Roman, jouw toegewijde aanspreekpunt voor deze kans:

Vacature Information Security Officer

Ben jij een ervaren Information Security Officer met affiniteit voor alle aspecten van het informatie security managementsysteem (ISMS)? Wil je verantwoordelijk zijn voor de informatiebeveiliging van de data en systemen van onze opdrachtgever? Dan is deze vacature ideaal geschikt en zijn wij op zoek naar jou! We vertellen je graag meer.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf dat het openbaar vervoer aantrekkelijk wil maken door uitstekende dienstverlening te bieden en producten te ontwikkelen die nauw aansluiten op de wensen van onze reizigers. Haar doel is om het stads- en streekvervoer aantrekkelijker te maken door bestaande en nieuwe klanten te verleiden met een concurrerend alternatief.

Binnen de IT-afdeling van onze opdrachtgever werken professionals in verschillende afdelingen, waaronder Business Support, IT Operations, Innovatie en Development, BI & Analytics, Projectmanagement en Informatiemanagement. De afdeling Informatiemanagement is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van privacy- en informatiebeleid, informatiebeveiliging en de bijbehorende enterprise architectuur.

Wat houd de rol als Information Security Officer in?

Binnen de afdeling Informatiemanagement zijn wij op zoek naar een Information Security Officer met ervaring in of affiniteit met alle aspecten van het informatie security managementsysteem (ISMS). In deze rol ben je verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging van alle data en systemen van onze opdrachtgever en haar reizigers. Je standplaats is Amersfoort en je bent bereid om af en toe in Utrecht en Groningen te werken.

Jouw taken als Information Security Officer:

Onze opdrachtgever ondergaat grote veranderingen, zowel in de organisatie van de afdeling als in de vernieuwing van de IT-omgeving om meerdere transities te ondersteunen. Deze veranderingen hebben invloed op bestaande bedrijfsprocessen, systemen en onderliggende data. Onderwerpen zoals Mobility as a Service (MaaS), digitalisering van informatievoorziening voor chauffeurs, optimalisatie van het gebruik van elektrische voertuigen, batterijen en opladers, back-office reizen op rekening, vlootonderhoud en -monitoring (IoT), data-analyse en voorspellingen, cloud en API-strategie spelen hierbij een rol. Informatiebeveiliging is van essentieel belang voor al deze onderwerpen.

Bij de vacature Information Security Officer lever je actief een bijdrage aan het volwassen maken van de beveiligingsprocessen van onze opdrachtgever. Het informatie security managementsysteem vormt de basis hiervoor. Jij bent de centrale persoon en drijvende kracht achter dit systeem. Je neemt standpunten in, geeft advies en voert beveiligingsbeoordelingen uit. Je ondersteunt niet alleen de afdeling Informatiemanagement, maar adviseert ook IT-collega's en externe partijen over informatiebeveiliging.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Information Security Officer fungeer je als de verbindende schakel tussen verschillende disciplines binnen de IT-afdeling en andere afdelingen, maar ook buiten de organisatie, zoals toezichthouders, Translink en collega-vervoerders. Je rapporteert aan de manager van de afdeling Informatiemanagement, die tevens eindverantwoordelijk is voor informatiebeveiliging binnen onze opdrachtgever.

Wie ben jij?

Klaar voor jouw volgende stap?

Spreekt de vacature Information Security Officer in Amersfoort je heel erg aan? Twijfel dan niet langer en neem actie. Neem vandaag nog contact op met Theo, jouw toegewijde aanspreekpunt voor deze kans:

magnifiercrossmenuchevron-down