Bel ons
Flexvak
ICT

De plek voor werknemers
en werkgevers

Wil je meer over ons weten? Bel ons gerust met al jouw vragen.
033 20 222 88

ICT

Sinds 2017 zijn wij werkzaam binnen de branche ICT. Denk hierbij aan helpdesk en supportmedewerkers, maar ook aan software ontwikkelaars.

Wij bedienen landelijk meerdere opdrachtgevers in deze branche en groeien daar hard in.

In onze Flexvak-academy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Voor de branche ICT houdt dit in dat je lessen communicatieve vaardigheden kunt volgen.

Wie zijn wij?

Flexvak is een arbeidsbemiddelingsbureau in Amersfoort dat gespecialiseerd is in de branches Automotive, Techniek, Services en ICT. Binnen deze branches bieden wij de diensten: uitzenden, detacheren, werving en selectie en de Flexvak-academy.

Bij ons ben je geen nummer. Klanten omschrijven ons dan ook als ‘persoonlijk betrokken’. We zien een persoon die we willen helpen naar de juiste baan, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling en groei willen wij iets voor je betekenen. Of je nou net klaar bent met school, op zoek bent naar een compleet nieuwe uitdaging of een baan in een andere branche, wij helpen je. Wij hebben de vele contacten en onze Flexvak-academy. Jij brengt je pakketje kennis, ervaringen en kwaliteiten mee. Samen zoeken we naar de juiste plek voor jou.

In onze Flexvak-academy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Iedere branche heeft hierin een eigen onderdeel. Zo leiden wij bandenmonteurs op voor de Automotive, bieden wij lessen communicatieve vaardigheden voor services en ICT en hebben we VCA voor onze techniek branche.

magnifiercrossmenuchevron-down