Bel ons

Vacature Technisch Specialist

Ben jij de technisch specialist die onze opdrachtgever gaat versterken? Ben jij de ondersteuner die onze consultancy en support teams bij technische vraagstukken gaat ondersteunen? Dan is de vacature technisch specialist echt iets voor jou! Lees snel verder.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever heeft zich toegelegd op het volledig in eigen beheer ontwikkelen van hoogwaardige software voor een heel specifieke markt: Identity & Access Management. Ze zijn een snelgroeiend bedrijf en in korte tijd hebben ze een uitstekende naam opgebouwd in onder andere de bancaire sector, in de gezondheidszorg en bij uiteenlopende overheidsorganisaties. Met een score van 9,1 op werknemerstevredenheid, doen zij er alles aan om de beste werkgever voor jou te zijn!

Over de vacature Technisch Specialist

Bij opdrachtgever zijn ze op zoek naar een technisch talent of iemand die zijn/ haar talenten wil inzetten om als technisch specialist aan de slag te gaan. Je ondersteunt hun consultancy en support teams bij technische vraagstukken. Denk hierbij aan het configureren, implementeren en supporten van hun AIM oplossing. In deze rol word jij de technische expert die zowel intern als extern advies en ondersteuning biedt. Daarnaast ben je de steunpilaar van hun supportteam. Je bent in staat om snel en effectief problemen te analyseren en oplossingen te bieden.

Bij hun krijg je de kans om jouw technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het groeiende bedrijf. Ze bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt blijven leren en groeien, maar waarin ‘fun’ ook erg belangrijk is. Je werkt samen met een hecht en enthousiast team dat klaarstaat om samen successen te vieren en waarin goede samenwerking centraal staat.

Werkzaamheden:

Wie ben jij?

Wat doen wij voor jou?

Klaar voor jouw volgende stap?

Spreekt de vacature Technisch Specialist je heel erg aan? Twijfel dan niet langer en neem actie. Neem vandaag nog contact op met Theo, jouw toegewijde aanspreekpunt voor deze kans:

magnifiercrossmenuchevron-down