Technische IT'er Ede


Ede

Introductie

Ben jij de technische IT`er die het heerlijk vind om te werken met veel vrijheid? Waarmee jij onze opdrachtgever naar een hoger niveau kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine, groeiende organisatie. Ze hebben géén vaste werktijden, ze geloven dat het meest belangrijk is dat hun klanten zo goed mogelijk en zo snel mogelijk worden geholpen. Hoe jij je dag indeelt, bepaal je zelf en stem je met hun af.

Het voordeel van deze kleine organisatie is dat je iedereen kent. Ze hebben korte lijnen en doen niet aan administratief geneuzel.

Ze zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve methoden. Zowel voor hun klanten als in hun eigen groei. Het woord ‘traditioneel’ kennen ze niet… 😉

Wat ga je doen?

Ben jij een technische IT’er die op zoek is naar een baan waar je met je analytisch vermogen helemaal los kan gaan? Waar je….

  • Je werktijden in hoge mate zelf kan indelen?
  • Je je klanten vooruit helpt en die klanten hun waardering daarvoor laten blijken?
  • Al je collega’s nog kent?
  • Véél groei en ontwikkelingsmogelijkheden hebt?

Onze opdrachtgever helpt haar klanten met de efficiëntie van hun gebruikerservaring en hun geautomatiseerde business processen.

Hierdoor kunnen haar werknemers sneller werken, worden er veel kosten bespaard en kunnen ze met minder mensen meer doen. De oorzaken liggen vaak in applicaties en soms in de technische IT.

Wie ben jij?

Heb je ervaring met efficiëntie van de gebruikers ervaring van applicaties of de efficiëntie van business processen? Of heb je ervaring in de technische IT, liefst in IT performance? Wil je groeien in IT gebieden waar je nog niet ervaren bent en dit zelfs eigen maken? Kun je wat je ziet begrijpelijk vertellen en opschrijven? Dan hebben we wellicht een match?

Meer informatie of direct solliciteren?

    Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Theo. Je kan Theo bereiken via:
  • e-mail: Ict@flexvak.nl;
  • telefonisch: 033-2022288 of 0652591751;
  • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT