Systeembeheerder Medior Randstad


Regio Randstad

Introductie

Haal jij plezier uit het beheren van een ICT-infrastructuur en het oplossen van complexe ICT vraagstukken? Als Systeembeheerder bij Flexvak duik je in de techniek om ervoor te zorgen dat onze klanten dagelijks gebruik kunnen blijven maken van hun ICT-voorzieningen. Bij verschillende opdrachtgevers zet jij je tanden in zowel de reguliere beheertaken als in het analyseren van gecompliceerde problemen en in het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Je houdt goed in de gaten of alles blijft werken, onderneemt actie om verstoringen te voorkomen en doet (gevraagd en ongevraagd) voorstellen tot verbetering van de ICT-omgeving. Als ICT-professional ben je steeds bezig met kijken waar je de infrastructuur kunt verbeteren, vereenvoudigen en stabiliseren om deze continu beschikbaar te houden voor de gebruikersorganisatie. Je schakelt makkelijk met de Servicedesk en andere afdelingen omdat je niet alleen technisch sterk bent, maar ook communicatief je mannetje staat.

Bij elke opdrachtgever van Flexvak kom je in andere omgevingen terecht met andere infrastructuren, andere applicaties en andere processen en procedures. Dit vraagt natuurlijk van jou als Systeembeheerder de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Je wilt je steeds weer de nieuwe omgeving snel eigen maken zodat je de ICT-infrastructuur zo snel mogelijk onder controle krijgt. Daarnaast kun je ook vaak een bijdrage leveren aan het nog verder verbeteren van de dienstverlening, want jouw ervaring in andere omgevingen, pas je ook graag toe in je nieuwe opdracht.

Voel jij je aangesproken in deze omschrijving, dan nodigen we je uit om snel contact met ons op te nemen en in een persoonlijk gesprek toe te lichten waar voor jou de uitdaging zit.


Wie ben jij?

 • Een afgeronde IT-opleiding op minimaal MBO-niveau 3/4;
 • Kennis van ITIL en bij voorkeur reeds gecertificeerd;
 • In bezit van Microsoft certificering (MCITPSA/MCITPEA);
 • Bij voorkeur certificering op Citrix en/of VMWare;
 • Ruime ervaring met Systeembeheer;
 • Communicatieve skills, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels;
 • Initiatiefrijk, representatief, enthousiast.

Meer informatie of direct solliciteren?

  Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Theo. Je kan Theo bereiken via:
 • e-mail: Ict@flexvak.nl;
 • telefonisch: 033-2022288 of 0652591751;
 • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT