IAM specialist Nijmegen


Nijmegen

Introductie

Ben jij de IAM Specialist die bij onze opdrachtgever veilig werken een hoger niveau kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de organisatie

Je bent onderdeel van het Identity Management team. Binnen de divisie houden ze zich bezig met dienstverlening rond informatie en ICT. Zo faciliteren ze onder meer bijzondere collecties, toegang tot wetenschappelijke informatie, het FAIR opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access). Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de systemen voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, en voor de ICT-infrastructuur die nodig is om al die diensten veilig te kunnen bieden. Zij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Wat ga je doen?

Veilig kunnen werken. Dat is van belang voor duizenden gebruikers en een hele opgave voor jou als IAM specialist / programmeur / ontwikkelaar. In een team met veel kennis van het vak krijg jij alle mogelijkheden om taken naar je eigen hand te zetten. Voor je werk reis je niet het hele land af. De uitdagingen van je functie vind jij in huis, op onze vaste locatie.

Voor het verkrijgen van toegang tot de panden of parkeerplaats tot het inloggen op de mail. Als Identity & Acces Management (IAM) specialist ben jij de persoon die ervoor zorgt dat alle medewerkers de juiste bronnen op het juiste moment kunnen gebruiken. Het veilig omgaan met en verwerken van deze data is je eerste verantwoordelijkheid. In je werk krijg je vragen vanuit alle hoeken. Je deinst niet terug voor een onverwachte situatie of een ad-hoc klus. Ook het ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET is onderdeel van je takenpakket.

Je bent bereid je kennis en vaardigheden te verbreden. Zo kan jij taken naar je toe trekken die jij interessant vindt en maak jij je functie binnen het team helemaal eigen. Die ruimte krijg je bij de opdrachtgever. Daarin zie jij een kans om door te groeien naar een rol waarin collega’s bij jou terecht kunnen met vragen. Je bent nieuwsgierig en hebt de ambitie om verder te willen leren.

Je komt te werken in een hecht team van collega’s met veel kennis en ervaring. Samen met een product owner, scrum master, softwareontwikkelaars en applicatie- en functioneel beheerders ondersteun jij alle medewerkers in het doen van onderzoek voor een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Met hun dagelijkse scrum stand-up houden ze overzicht op de werkzaamheden en lopende projecten. Ook werk je samen met veel verschillende disciplines buiten je team. Je ziet het als een uitdaging om te werken met al deze verschillende mensen binnen een soms wat complexe organisatie. In deze uitdagende werkomgeving krijg je extra vrije dagen en werk je gemakkelijk vanuit huis.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als IAM specialist / programmeur / ontwikkelaar. Bij voorkeur heb je een IT-gerelateerde hbo-opleiding, zoals Informatica.
 • Je hebt gedegen kennis van technisch applicatiebeheer, Identity & Access Management en de bijbehorende software, bij voorkeur One Identity. Het is een pre als je meerdere jaren ervaring hebt met het ontwikkelen in VB.NET.
 • Je hebt ervaring met een of meerdere van de volgende gebieden: SQL, JIRA en Confluence, Angular 6.9.2, HTML5, Windows server en Active Directory, XML en JSON, Git, ASP.NET MVC / ASP.NET Core, Cloud computing / Microsoft Azure.
 • Je voelt je comfortabel in de agile werkwijze van het team. Tijdens de scrum events probeer je met je doortastende persoonlijkheid tot de kern te komen en de vraag te vertalen naar een passende oplossing.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Je bent een echte teamspeler en herkent je in onze kernwaarden voor medewerkers: moed, verbinding en openheid.

Wat doen wij voor jou?

 • Een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen een hecht team van collega’s.
 • Je komt te werken in een complexe omgeving met een internationaal karakter waarbinnen je vrij kunt bewegen om jouw functie vorm te geven.
 • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris dat markt conform is met ruimte om door te groeien.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag.
 • Het gaat om een dienstverband met uitzicht op een vast contract.
 • Je reist voor je werk niet het hele land af, maar komt te werken op een mooie, groene campus in Nijmegen.

Meer informatie of direct solliciteren?

  Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Theo. Je kan Theo bereiken via:
 • e-mail: Ict@flexvak.nl;
 • telefonisch: 033-2022288 of 0652591751;
 • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT