Ik zoek personeel
in de volgende branche


Uitzendbureau Flexvak
Wij zijn op zoek naar jou

Op zoek naar
een baan?


Schrijf je direct in zodat
je snel aan de slag kan

Direct inschrijven

Lees hier onze sollicitatietips

Wij willen je graag helpen met solliciteren, daarom hebben we een aantal tips over solliciteren.

Ian


Mats


Bekijk onze nieuwste Duurzaamheid vacatures

Part time / Full time
Heel Nederland


Bekijk onze nieuwste Automotive vacatures

Part time / Full time
Heel Nederland

Flexvak Starters
van de weekBekijk onze nieuwste ICT vacatures

Part time / Full time
Heel Nederland

[instagram-feed]

Op zoek naar
een baan?


Schrijf je direct in zodat
je snel aan de slag kan

Direct inschrijven


Lees hier onze sollicitatietips

Wij willen je graag helpen met solliciteren, daarom hebben we een aantal tips over solliciteren

Nieuwste
Vacatures


Bekijk onze nieuwste ICT vacatures

Part time / Full time
Heel Nederland
Referenties Klanten

 • Vanaf het eerste uur zijn wij klant bij Flexvak en dat bevalt erg goed. Het team slaagt er vrijwel altijd in om de juiste kandidaten aan te leveren voor onze openstaande vacatures. De persoonlijke manier van benaderen en het aanleveren van kwalitatief goede kandidaten zorgt voor een prettige samenwerking.  
  Rob van Barlingen
 • Pot Verhuizingen
  Wij van Pot Verhuizingen werken al geruime tijd naar volle tevredenheid met Uitzendbureau Flexvak. Flexvak is een leuk, professioneel bedrijf met vriendelijke werknemers die klantgericht denkt. Zelfs in acute gevallen zijn ze in staat om de juiste werknemers met de juiste kwaliteit naar ons toe te sturen. Een bedrijf waar je op kan bouwen en net een stapje verder denkt. Kortom als ik aan Flexvak denk, dan denk ik aan gedrevenheid, klantvriendelijkheid, professioneel en het leveren van kwaliteit.
  Pot Verhuizingen

Referenties Medewerkers

 • Flexvak is een heel goed en fijn bedrijf.  Momenteel ben ik bij PeopleWare werkzaam. Flexvak zorgt er voor dat ik altijd aan de slag ben. Soms zijn dit korte opdrachten en een andere keer voor langere periodes. Aan alle kanten wordt er met mij meegedacht, zodat ik zo goed mogelijk kan functioneren en de opdrachtgever tevreden is. Kortom ik ben heel happy met Flexvak als werkgever. Een werkgever die ik bij iedereen kan aanbevelen.  
  Serhan Akin
 • Malou van der Kracht
  Via Flexvak ben ik bij Kaartencarrousel in Zeist terecht gekomen op de Customer Happiness afdeling. Ik sta hier klanten te woord via mail en telefoon. Daarnaast mag ik ook alle kaartjes die besteld worden controleren op o.a. spelfouten. Ik werk hier ook samen met mijn hele gezellige collega Mary! Zij werkt naast Kaartencarrousel ook nog op het kantoor van Flexvak. Ik vind persoonlijk Flexvak een erg fijne werkgever! Ze denken met je mee en als je ergens niet uit komt zullen ze je altijd proberen te helpen.  
  Malou van der Kracht