Ervaren .NET developer Bunnik


Bunnik

Vacature .NET Developer in Bunnik

Word jij enthousiast van front-end ontwikkeling voor onder meer demo’s of klantportalen? Wil jij jouw unieke bijdrage leveren aan software-ontwikkeling van klantcommunicatie en -interactie? En ben jij toe aan een stap naar medior .NET Developer?

Is het antwoord op deze vragen een volmondige JA, dan past de vacature .NET developer bij jou! Onze opdrachtgever breidt namelijk haar Business Development team graag uit met een ervaren .NET developer (fulltime, 32-36uur is bespreekbaar).


Wat houd de rol van .NET Developer in?

Bij de vacature .NET developer bij onze opdrachtgever krijg jij verschillende verantwoordelijkheden:

 

 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van softwareontwikkeling en – applicaties volgens de juiste standaarden. Je kunt denken aan demo’s voor klanten, backoffice systemen, klantportalen. Hiermee draag je jouw unieke steentje bij aan de innovatie van klantcommunicatie en -interactie van onze opdrachtgevers.
 • Je werkt hierbij nauw samen met diverse collega’s die een specialisme hebben in hun vakgebied (bijvoorbeeld pré sales, productspecialisten).
 • Je stelt de requirements op, maakt een ureninschatting en zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie ervan.
 • Je beoordeelt de bestaande softwarecodes en waar nodig herschrijf je deze. Uiteraard zorg je voor het debuggen en het testen. Het documenteren van applicatiecodes en procedures hoort vanzelfsprekend ook bij jou thuis.
 • Je vindt het leuk om collega-ontwikkelaars te begeleiden en te coachen en hierbij jouw steentje bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 


Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Inmiddels heb je tussen de 3 en 5 jaar werkervaring als zelfstandige .NET Developer in een Agile/Scrum omgeving.
 • Je hebt ervaring met .NET Framework, Api’s en Webservices. Je hebt kennis van DevOps en Continuous Delivery evenals Javascript, Angular.
 • Kennis van versiecontrolesystemen zoals Bitbucket of GIT is prettig.
 • Heb je kennis van databases en databeheer (bijvoorbeeld MS SQL Server) dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Kennis van bijvoorbeeld SAML, OAuth, JAVA en/of UML is mooi meegenomen.
 • Je bent communicatief, kunt goed plannen en organiseren en je zorgt ervoor dat je werkzaamheden volgens de juiste normen worden gedocumenteerd.
 • Je volgt de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied om zo bij te dragen aan de verdere professionalisering van softwareontwikkeling bij onze opdrachtgever.

Wat doen wij voor jou?

De .NET developer vacature is een fulltime functie voor 40 uur per week, wil je 32 of 36 uur werken dan is dat zeker bespreekbaar.

Momenteel werkt de opdrachtgever volledig vanuit huis waarbij je van haar de beschikking krijgt over een laptop en als het nodig is kun je meubilair (denk aan een bureaustoel) lenen. Als het weer mogelijk wordt om meer vanuit kantoor te werken, zullen zij nog steeds het thuiswerken actief promoten door bijvoorbeeld de helft van je werktijd van huis en de andere helft vanuit haar kantoor in Bunnik te werken. Het bruto maand salaris ligt tussen € 3.300 en € 3.900,00 op basis van een 40-urige werkweek.

Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst waarbij we uiteraard de intentie uitspreken dat het in de toekomst een vaste aanstelling wordt.


Klaar voor jouw volgende stap?

Spreekt de vacature .NET developer je heel erg aan? Twijfel dan niet langer en neem actie. Neem vandaag nog contact op met Theo, jouw toegewijde aanspreekpunt voor deze kans:

 • Stuur een bericht naar ict@flexvak.nl en laat ons weten dat je klaar bent voor deze nieuwe uitdaging.
 • Bel Theo direct op 033-2022288 of 0652591751 voor een persoonlijk gesprek en verdere informatie.
 • Wil je direct een stap zetten? Vul het inschrijfformulier aan de rechterkant in en laat ons weten dat jij er klaar voor bent.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT