Business Intelligence Specialist Heeze


Heeze

Vacature Business Intelligence Specialist

Ben jij de klantgerichte en proactieve Business Intelligence specialist die het heerlijk vind om te werken met veel vrijheid? Waarmee jij onze opdrachtgever naar een hoger niveau kan brengen? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en komen we graag in gesprek met jou! We vertellen je graag meer.

Over de organisatie

Voor iedereen met een vraag over complexe epilepsie, slaapstoornissen of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen, is onze opdrachtgever het expertisecentrum bij uitstek (zorg en/of onderwijs). De kracht zit in de veelomvattende benadering, de gespecialiseerde zorg, het speciaal onderwijs, de innovatie, onderzoek en wetenschap. Deze elementen zijn ondergebracht in drie Divisies t.w. Cure, Care en Onderwijs en worden in nauwe verbinding met elkaar ontwikkeld en aangeboden aan de patiënten, cliënten en leerlingen. Binnen de opdrachtgever staat de mens altijd centraal; er wordt vooral gekeken naar mogelijkheden in plaats van naar beperkingen. Om de zorg nu en in de toekomst nog verder te verbeteren, zijn ze voortdurend bezig met ontwikkeling, vernieuwing, verdieping van kennis en implementeren van nieuwe technologische toepassingen. Om de ambities te verwezenlijken is een open, ondernemende en lerende organisatie nodig.

Je komt te werken in het team Planning & Control van de afdeling Finance & Control (o.a. financiële en salarisadministratie). Planning & Control bestaat naast Business Intelligence uit de disciplines zorgcontrol, financial control en business control. Het team Planning & Control is verantwoordelijk voor de oplevering van stuur- en verantwoordingsinformatie aan de organisatie alsmede aan de verschillende centra/afdelingen.

Wat ga je doen als Business Intelligence specialist?

“Kom werken in ons professionele team, waarbij je in balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid werkt aan het verder ontwikkelen van onze informatievoorziening.”

Deze functie biedt alle ruimte om Business Intelligence, samen met een ervaren BI-Team, verder op de kaart te zetten en van opdrachtgever een informatie gestuurde organisatie te maken. Een brede functie, waarin volop ruimte is voor ontwikkeling voor de organisatie en jezelf! Je wordt uitgedaagd om vanuit zelfstandigheid, assertiviteit en out-of-the-box aan de slag te gaan.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de totale BI-omgeving (van ontwerp en inrichting tot gebruik en beheer). Door een recente investering in een Enterprise Datawarehouse (EDW) staat er een grote transitie voor de boeg. Bestaande bronnen en SSRS-rapportages dienen te worden overgezet naar het nieuwe Azure cloud dataplatform. Tevens is er de sterke wens om door te ontwikkelen en nieuwe bronnen te ontsluiten en te rapporteren middels Power BI.

Je bent elke dag bezig om gegevens uit diverse bronnen te verzamelen en te visualiseren. Bij het modelleren van (medische) gegevens ga je in gesprek met managers, artsen, verpleegkundigen en onderzoekers. Dit doe je samen met het BI-team en/of in samenspraak met één van de controllers. Met elkaar borgen we de kwaliteit van onze producten door documentatie en reviews. We verbeteren door te leren en te evalueren. Welke boodschap wil je zorgverleners en het management brengen? Welke vragen leven bij interne klanten en hoe ga jij daar effectief mee om? Welke relevante informatie verbetert het onderwijs en de patiëntenzorg? Hoe kan wetenschappelijk onderzoek beter worden ondersteund en worden vertaald naar operationele zorg? Op welke wijze kan de organisatie beter inspelen op de behoefte van morgen? Maar ook andersom: welke kansen zie jij voor opdrachtgever en aan welke knoppen moet er gedraaid worden om die kansen om te zetten in concrete acties?

De functie Business Intelligence specialist kan worden ingevuld worden op verschillende manieren (van junior tot senior). De kandidaat beschikt minimaal over een hbo-niveau, maar invulling door of doorgroei naar een zwaarder niveau (hbo +/academisch) is mogelijk.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau in een relevante richting, zoals bedrijfskundige informatica, data science of (medische) informatiekunde;
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring;
 • De Microsoft BI-suite (T-SQL, SSIS, SSAS, SSRS en Power-BI); ervaring met HIX (datawarehouse), AFAS, Ortec of Topdesk is een pré.

De Business Intelligence specialist die zij zoeken is creatief, resultaatgericht en flexibel. Je werkt graag in team- en projectverband. Je hebt een bijzondere belangstelling voor de zorg en/of onderwijs. Je bent communicatief zeer vaardig, wat jou een goede gesprekspartner maakt voor zowel managers, onderzoekers als artsen. Ben jij die zelfstandige en initiatiefrijke collega die houdt van afwisseling en wil jij graag werken in een complexe maar zeer dynamische en ambitieuze omgeving? Dan is dit jouw baan!

Wat doen wij voor jou?

 • Aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • 18-32 uur per week; Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Cao Ziekenhuis, inschaling vindt – afhankelijk van kennis en ervaring – plaats in FWG 50-60, maximaal € 4.118 - €5.212 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (36 uur);
 • Per 1 december 2023 een structurele (CAO) salarisverhoging van 5% en per 1 juni 2024 nogmaals een structurele (CAO) salarisverhoging van 5%.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
 • Ruime mogelijkheden tot het volgen van een relevante opleiding.

Klaar voor jouw volgende stap?

Spreekt de vacature Business Intelligence specialist in Heeze je heel erg aan? Twijfel dan niet langer en neem actie. Neem vandaag nog contact op met Theo, jouw toegewijde aanspreekpunt voor deze kans:

 • Stuur een bericht naar ict@flexvak.nl en laat ons weten dat je klaar bent voor deze nieuwe uitdaging.
 • Bel Theo direct op 033-2022288 of 0652591751 voor een persoonlijk gesprek en verdere informatie.
 • Wil je direct een stap zetten? Vul het inschrijfformulier aan de rechterkant in en laat ons weten dat jij er klaar voor bent.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT