Applicatie consultant Mechelen


Mechelen

Introductie

Voor onze opdrachtgever is het belangrijk dat zij tijdig en op een relevante manier communiceren met hun eigen klanten. Banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, printservice providers en tal van andere organisaties moeten al hun kritische bedrijfscommunicatie vaak ook nog eens in hoge aantallen verwerken binnen een strakke time-to-market. Customer Communications Management (CCM)-oplossingen bieden klanten de mogelijkheid om met gepersonaliseerde communicatie via diverse outputkanalen te communiceren.

Heb je een aantal jaren ervaring opgedaan als consultant en ben je nu toe aan een volgende stap? Dan hebben wij voor jou een mooie uitdaging!


Wat ga je doen?

    Binnen het Inspire Competence Team ben jij de expert bij onze klanten. Je houdt je bezig met het vormgeven van het competence-center en het up-to-date houden van ons Golden partnership met Quadient.

    Je toetst de implementatieplannen en geeft daarbij de mogelijke technische knelpunten en/of verbeterpunten aan. Je gaat in gesprek met de klant over jouw bevindingen en aanbevelingen. Daarnaast zet je jouw expertise in door proactief met klanten te praten om hun vragen en uitdagingen te begrijpen, hun wensen verder te analyseren en deze te vertalen naar oplossingen en aanvullende dienstverlening. Een dag als consultant is nooit hetzelfde, klanten stellen je dagelijks voor nieuwe uitdagingen.


Wie ben jij?

Jij beschikt over Hogeschoolonderwijs/ TSO/ BSO en Nederlands is je moedertaal. Je hebt aantoonbare werkervaring als consultant. Je beschikt over actuele kennis van de Inspire suite (certificering). Bij voorkeur ben je reeds gecertificeerd. Kennis van Designer, Scaler en Interactive is een pré. Je kunt goed luisteren en bent niet te bescheiden. Je durft initiatief te nemen en hebt de ambitie om te groeien.

Mocht je geen actuele kennis hebben van Inspire Suite dan bieden wij deze opleiding aan, dus laat dit jou niet afschrikken voor deze functie!


Wat doen wij voor jou?

Bij onze opdrachtgever is er volop ruimte voor ontwikkeling waarin iedereen de kennis kan opdoen die nodig is om zijn carrière te stimuleren. Wij bieden jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, voortdurende ondersteuning bij jouw professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om te werken voor grote klanten. En als je niet bij de klant bent, ben je van harte welkom op kantoor, maar af en toe thuiswerken is ook mogelijk. We vinden het belangrijk dat we elkaar ook op andere meer informele momenten zien en spreken, zo zijn onze Pub Games inmiddels legendarisch. En niet onbelangrijk, onze opdrachtgever is Quadient Gold Partner.


Meer informatie of direct solliciteren?

    Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Theo. Je kan Theo bereiken via:
  • e-mail: Ict@flexvak.nl;
  • telefonisch: 033-2022288 of 0652591751;
  • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak ICT
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak ICT